Stelling Boren Zagen Slopen

Contact Slooprobot.nl

Bedrijf

Stelling Boren Zagen Slopen is een modern vooruitstrevend bedrijf met al dertig jaar ervaring met het boren en zagen in asfalt en beton alsmede het uitvoeren van beton-sloopwerken. Het bedrijf is in 1984 opgericht door Wim Stelling en het bedrijf is in 2007 voort gezet door Martijn Stelling de zoon van Wim.

Met ruime ervaring en specialistische kennis staan wij voor u klaar voor het uitvoeren van alle voorkomende boor- en zaagwerkzaamheden en gespecialiseerde sloopwerkzaamheden.

Geavanceerde technieken en nauwkeurigheid waarborgen een constante kwaliteit en service. Ons uitgebreide diensten programma omvat talloze boor-, zaagsystemen en uitvoeringen. Tevens beschikken wij over een eigen technische dienst en een moderne werkplaats waar onderhoudswerkzaamheden verricht worden, en tevens het ontwikkelen en modificeren van machines en gereedschappen.

Betrouwbaar, vakbekwaam, flexibel en een professionele aanpak zijn slechts enkele kenmerken van ons bedrijf. Door ervaring, deskundigheid en onze vertrouwde snelle service zijn wij al jaren een goede partner voor vele bedrijven.

De specialiteiten van Stelling Boren Zagen Slopen zijn onder andere; boor en zaagwerkzaamheden, slopen van voegovergangen, beton sloopwerken, hydraulisch beton splijten, betonopruwen, betonslijpen, ankerverlijmingen, het afdichten van krimp en uitzetvoegen in wegen, fietspaden en rotondes, en het uitvoeren van sloopwerken dmv elektrische slooprobots.

Wij hebben een team van goed opgeleide, correcte en zeer professionele medewerkers met zeer modern uitgeruste service auto’s, die allen voorzien zijn van een eigen water en stroom voorziening waardoor ze ook op onverwachte situaties goed zijn voorbereid. Bij Stelling Boren Zagen Slopenbent u te allen tijde verzekerd van deskundigheid, ontzorging en flexibele oplossingen voor al uw grote en kleine boor-, zaag en sloopprojecten.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.