Stelling Vroomshoop boren en zagen in asfalt en beton

Contact Slooprobot.nl

Elektrisch slopen Groningen

Het bedrijf Stelling Vroomshoop B.V. is een modern boor- en zaagbedrijf met al dertig jaar ervaring betreffende de gespecialiseerde uitvoering van boren en zagen in asfalt en beton alsmede het uitvoeren van gespecialiseerde, complexe (emissievrije) sloopwerkzaamheden, elektrisch slopen.

Met ruime ervaring en specialistische kennis staan wij als boor- en zaagbedrijf Stelling Vroomshoop B.V., met ook de discipline elektrisch slopen, (hoofdzakelijk) de professionele bouw, infra en GWW sector in, onder andere, Groningen en omgeving ter beschikking omtrent alle voorkomende boor- en zaagwerkzaamheden, alsmede voor de uitvoering van gespecialiseerde en complexe elektrisch uit te voeren sloopwerkzaamheden.

Het bedrijf Stelling Vroomshoop B.V. heeft, onder andere, in Meppel en Enschede een bedrijfs-steunpunt opgesteld. De hoofdvestiging staat in Vroomshoop. Hierdoor is ons boor- en zaagbedrijf te allen tijde instaat om op snelle en uiteraard professionele wijze al uw boor- en zaag, en electrische sloopwerkzaamheden, het elektrisch slopen, in Groningen en omgeving uit te voeren.

Geavanceerde technieken en nauwkeurigheid waarborgen een constante kwaliteit en service. Ons uitgebreide diensten programma omvat talloze boor-, zaagsystemen en uitvoeringen en meerdere elektrisch aangedreven en afstandsbediende slooprobots. Tevens beschikken wij over de mogelijkheid omtrent het ontwikkelen en modificeren, aanpassen van machines en gereedschappen, in onze eigen modern ingerichte werkplaats. Indien noodzakelijk gesteld of door u gewenst, passen wij als gespecialiseerd boor- en zaagbedrijf en elektrisch sloopbedrijf, elektrisch slopen voor, onder andere, de regio Groningen en omgeving onze machines en gereedschappen volledig aan op de door u gestelde projecteisen. Hiermee kunnen wij als boor- en zaagbedrijf en elektrisch sloopbedrijf erg flexibel en middels korte schakelingen extra dienstverlenend optreden richting u als opdrachtgever.

Betrouwbaar, vakbekwaam met een professionele werkuitvoering zijn slechts enkele kenmerken van ons boor- en zaagbedrijf en elektrisch sloopbedrijf voor het elektrisch slopen. Door ervaring, deskundigheid en onze vertrouwde snelle service realiseren wij op een kwalitatief hoogwaardige werkwijze, de uitvoering van uw projectbenodigdheden, onder andere, in Groningen en omgeving.

Dit zodat u aansluitend weer snel verder kunt met uw opvolgende werkzaamheden. De specialiteiten van Stelling Vroomshoop B.V., onder andere, als boor- en zaagbedrijf en elektrisch sloopbedrijf voor het elektrisch slopen, voor de regio Groningen en omgeving, zijn het uitvoeren van allerlei verschillende soorten zaagwerkzaamheden, het met precisie slopen van voegovergangen, beton sloopwerken, hydraulisch beton splijten, betonopruwen, betonslijpen, ankerverlijmingen, het afdichten van krimp en uitzetvoegen in betonnen vloeren, wegen, fietspaden en rotondes, alsmede het uitvoeren van gespecialiseerde en complexe sloopwerkzaamheden (beton, metselwerk, staalobjecten) met gebruik van slooprobots.

Wij hebben een team van goed opgeleide, correcte en zeer professionele boor- en zaagbedrijf en elektrisch sloopbedrijf medewerkers, voor het elektrisch slopen, met zeer modern uitgeruste servicewagens, die allen voorzien zijn van een eigen water en stroom voorziening waardoor ze ook op onverwachte situaties, omtrent boor- en zaagwerkzaamheden in Groningen en omgeving, goed zijn voorbereid. Bij Stelling Vroomshoop B.V. bent u te allen tijde verzekerd van deskundigheid, ontzorging en flexibele oplossingen voor al uw grote en kleine boor-, zaag en sloopprojecten in Groningen en omgeving.

Kortom onze diensten en professionele, met de klant meedenkende werkwijze zijn voor u en uw boor, zaag en sloopwerkzaamheden, elektrisch slopen, in de regio Groningen en omgeving absoluut de juiste keuze. Onmogelijk bestaat niet meer! Neem voor meer informatie en/of het bespreken van de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met ons op.