Stelling Vroomshoop betonboringen

Contact Slooprobot.nl

De slooprobots van Slooprobot.nl

Slooprobots zijn machines met een zeer grote capaciteit in verhouding tot hun afmeting en geringe gewicht. Ze kunnen zich meten met garaafmachines tot wel 4 keer hun eigengewicht. De grootste voordelen van slooprobots zijn de compacte afmetingen en het geringe gewicht van de slooprobots, deze komt vooral naar voren in krappe, slecht toegankelijke ruimtes en op vloerdelen waar slechts een lage vloer/puntbelasting mogelijk is. Onze slooprobots worden elektrisch aangedreven, het grote voordeel hiervan is dat er geen uitlaatgassen geproduceerd worden. Is er geen juiste stroomvoorziening op de slooplocatie aanwezig dan verzorgen wij ook dit graag voor u. De aan te koppelen sloopgereedschappen zijn perfect op de machine afgestemd en hebben een grote productieopbrengst, dit door de grote hydraulische capaciteit van de machine. Het inzetten van onze slooprobots voor het slopen van, onder andere betonnen, metselwerk en staal objecten, kan ook voor u zeer efficiënt en rendabel zijn.

Gewicht:
In verhouding tot hun sloopcapaciteit, zijn slooprobots erg licht van gewicht, daarom is het mogelijk om met de machines op vloeren te werken die met conventionele machines niet toegankelijk zijn. Als voorbeeld onze Husqvarna DXR140, deze heeft een vloer/puntbelasting van slechts 385kg/m². Slooprobots zijn voorzien van rubber tracks. De hydraulisch bediende steunpoten verdelen de vloerbelasting over een groot gebied.

Reikwijdte:
Door de 3-delige arm, welke vrijwel volledig terug te trekken is boven de machine heeft de slooprobot een extreem groot bereik (tot wel 6 meter), en bezit hij toch veel kracht in alle richtingen, zelfs voor het verticaal slopen naar boven en horizontaal naar voren. Een ander bijkomend groot voordeel is dat de slooprobot vanuit één standplaats een groot sloopoppervlak kan bewerken.

Op afstand bediend:
Eén van de grootste voordelen van slooprobots is dat ze bediend worden via een afstandsbediening die werkt via kabel- en/of radiografisch/bluetooth. Hierdoor kan onze operator altijd veilig en met een optimaal zicht de sloopwerkzaamheden uitvoeren. Dit bevorderd niet alleen de veiligheid, maar draagt ook zeker mee aan een hogere productiviteit . De operator en het overige personeel hoeven niet in de directe sloopzone aanwezig te zijn en lopen zo dus geen risico op bijvoorbeeld vallende brokstukken. Ook staat het personeel op deze manier verder weg van de kwartsstofbron.

Gereedschappen:
De slooprobot is uit te rusten met diverse gereedschappen, als: hakhamers met geïntegreerde waternevelaars, betoncrushers voor het zeer geluidsarm slopen van betonobjecten tot een dikte van 520mm dikte inclusief wapeningsstaal tot een dikte van Ø28mm, kracht 52 ton!, metaalscharen, graafbakken, sorteergrijpers, boorinstallaties, freeskop.

Stelling Vroomshoop B.V. kan allerlei gespecialiseerde sloopwerken voor u uitvoeren door middel van het toepassen van slooprobots. De uitvoering hiervan gebeurt onder onze handelsnaam Slooprobot.nl.

Stelling Vroomshoop B.V. is in het bezit van meerdere slooprobots, te weten:

  • Husqvarna DXR 140
  • Husqvarna DXR 250
  • Husqvarna DXR 300
  • Husqvarna DXR 310
  • Brokk 280

Tevens hebben wij de beschikking over meerdere sloophamers, betoncrushers, sorteergrijpers, frezen, staalknippers voor de slooprobots.

Voor meer informatie omtrent ons aanbod gespecialiseerde sloopwerken door middel van slooprobots verwijzen wij u graag naar onze website Slooprobot.nl.

Klik op onderstaand link

www.slooprobot.nl

Mocht u meer informatie van ons willen hebben omtrent onze slooprobots kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.