Stelling Vroomshoop boren en zagen in asfalt en beton

Contact Slooprobot.nl

De Brokk 100

De Brokk 100 is onze krachtige middenklasse machine welke slooprobot.nl in zet voor diverse sloopwerken. De Brokk 100 zeer compact gebouwd. Door zijn geringe afmetingen kan onze Brokk 100 door openingen die tenminste 78 cm breed zijn.

Veilig:
De Brokk 100 slooprobot word op afstand bediend. Hierdoor is het voor ons mogelijk om op een veilige afstand, met zeer veel precisie te slopen. Buitenom de veilige afstand van onze operator ten opzichte van het te slopen object, heeft onze operator ook altijd een optimaal zicht op het sloopobject hetgeen de productiviteit van de sloopwerkzaamheden sterk bevorderd.

De grote stap naar sloop veelzijdigheid:
De machine kan zich betreffende kracht meten met conventionele sloopkranen tot wel vier keer zijn eigen gewicht, echter is de Brokk 100 veel compacter gebouwd, effectiever en sneller in het uitvoeren van het sloopwerk. Doordat de krachtige elektromotor, de hydraulica en het aangekoppelde gereedschap, perfect op elkaar zijn afgestemd, is de sloopsnelheid  van onze Brokk 100 veel hoger dan dat van de reguliere gebruikte machines. Tevens is de Brokk 100 geheel emissievrij, een zeer groot pluspunt voor sloopwerk in besloten ruimtes zoals bijv. kelders, rioolputten etc.

Zeer lage vloer/puntbelasting een groot voordeel:
Doordat onze Brokk 100 zeer compact is uitgevoerd en het gewicht van de machine slechts 990kg is (+/- 1140kg inclusief gereedschap), heeft de machine in gestempelde situatie slechts een vloer-puntbelasting van 385kg/m2 het geen zeer laag is.

Geluid en trillings-arm slopen:
Onze Brokk 100 kan ook uitgerust worden met een betoncrusher. Met deze crusher slopen wij gewapende betonnen wanden, vloeren en balken  met een maximale dikte van 315mm, eenvoudig, snel en zeer geluid en trillings-arm gesloopt worden,  tijdens deze werkzaamheden kan wonen of werken in aanliggende panden, vrijwel onverstoord voortgang vinden.

Neemt u voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met slooprobot.nl op.