Stelling Vroomshoop boren en zagen in asfalt en beton

Contact Slooprobot.nl

De Brokk 160

Slooprobot.nl is met de Brokk 160 een nog grotere sprong voorwaarts gegaan, als het gaat om een machine met compacte bouw en indrukwekkende sterkte. Deze lichtgewicht, afstand bedienbare en emissievrije slooprobot met zeer sterke elektromotor, heeft een enorme kracht.

Wij zetten de Brokk 160 in voor voor middel tot zware sloopwerken. Zoals bij al onze slooprobots speelt veiligheid een zeer grote rol. De Brokk 160 slooprobot word op afstand bediend. Hierdoor is het ons mogelijk om op een veilige afstand, met zeer veel precisie te slopen. Buitenom de veilige afstand van onze operator ten opzichte van het te slopen object, heeft onze operator ook altijd een optimaal zicht op het sloopobject hetgeen de productiviteit van de sloopwerkzaamheden sterk bevorderd.

Door de compacte bouw en indrukwekkende kracht van de Brokk 160 slooprobot zullen uw sloopwerk veilig, snel en eenvoudig door ons worden uitgevoerd.

Zeer lage vloer/puntbelasting een groot voordeel:
Doordat de Brokk 160 compact uitgevoerd is (78cm breed, 188cm lang, 125cm hoog) en het gewicht van de machine slechts 1600kg is (+/- 1900kg inclusief gereedschap), heeft de machine in gestempelde situatie slechts een vloer-puntbelasting van 466kg/m2, inclusief gereedschap, hetgeen zeer laag is.

Geluid en trillings-arm slopen:
Onze Brokk 160 kan ook uitgerust worden met een betoncrusher. Met deze crusher slopen wij gewapende betonnen wanden, vloeren en balken  met een maximale dikte van 420mm, eenvoudig, snel en zeer geluid en trillings-arm,  tijdens deze werkzaamheden kan wonen of werken in aanliggende panden, vrijwel onverstoord voortgang vinden.

Neemt u voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met slooprobot.nl op.