Stelling Vroomshoop boren en zagen in asfalt en beton

Contact Slooprobot.nl

De Brokk 250

Het multifunctioneel inzetten van onze Brokk 250 slooprobot voor het zware sloopwerk spaart u kosten en tijd. Wat voorheen alleen uitvoerbaar was met  meerdere handslopers word nu verricht door slechts één robot, ook nog eens vele malen sneller en effectiever. tevens bevorderd de inzet van onze slooprobots ook de veiligheid op de slooplocatie. Ook deze Brokk 250, is afstandbestuurd en elektrisch aangedreven en is dan ook geheel emissievrij!

Onbeperkte sloopmogelijkheden:
Bepaalde sloopwerken lijken in uw ogen misschien wel onmogelijk, niets is echter minder waar! De Brokk 250 machine van slooprobot.nl kan rijdend of per kraan naar de moeilijkste slooplocaties worden gebracht zodat wij daar de sloop snel, effectief en veilig voor u kunnen afhandelen. Niet mogelijk, bestaat niet meer.

Arm systeem:
De arm van onze Brokk 250 machine is speciaal ontwikkeld om optimaal te kunnen werken met de sloophamer of crusher. De Brokk 250 van slooprobot.nl heeft een armreikwijdte van maar liefst 6,5 meter horizontaal naar voren en 7 meter verticaal naar boven. Daar bovenop komt dat de arm van de Brokk 250 machine van slooprobot.nl een draaicirkel heeft van 360 graden. Dit betekend dat deze slooprobot van ons, vanuit de zelfde standplaats bijvoorbeeld een vloeroppervlak of volume van 144m2 / 1000m3 kan aanpakken zonder te verplaatsen. Dit uitgevoerd door een respectievelijke kleine machine.

Zeer lage vloer/puntbelasting een groot voordeel:
Met de Brokk 250 voeren wij de zwaarste sloopwerkzaamheden uit. Deze slooprobot is zeer sterk en heeft een gewicht van slechts 3060kg (3400kg inclusief gereedschap). De Brokk 250 slooprobot kan zich betreffende zijn sloopcapaciteit eenvoudig meten met sloopkranen tot wel vier keer zijn eigengewicht! Door het respectievelijke lage gewicht, ten opzichte van zijn capaciteit, van de Brokk 250, heeft deze slooprobot van slooprobot.nl, in gestempelde situatie slechts een vloer/puntbelasting van 462kg/m2hetgeen laag is. Een groot voordeel is dat deze slooprobot met zijn grote capaciteit op vloeren kan werken waar de conventionele sloopkranen niet kunnen komen.

Neemt u voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met slooprobot.nl op.