Stelling Vroomshoop betonboringen

Contact Slooprobot.nl

Husqvarna DXR 310

De Husqvarna DXR 310 slooprobot is één van de meest geavanceerde slooprobots van Slooprobot.nl. Als ook de andere slooprobots is de Husqvarna DXR 310 slooprobot zeer compact gebouwd, echter voorzien van zeer veel kracht en grote sloopcapaciteit. Deze slooprobot neemt het gemakkelijk op tegen conventionele sloopkranen van 3 tot 4 keer zijn eigen gewicht. Ook de Husqvarna DXR 310 slooprobot is geheel emissievrij (geen dieseluitstoot) en elektrisch aangedreven. Dankzij de uitschuifbare mast heeft hij een bereik van 5,5m.

Ook bij deze slooprobot speelt veiligheid een zeer grote rol. De Husqvarna DXR 310 van slooprobot.nl is uitgerust met een zeer moderne digitale afstandsbediening. Hierdoor is het ons mogelijk om op een veilige afstand, met zeer veel precisie te slopen. Buitenom de veilige afstand van onze operator ten opzichte van het te slopen object, heeft onze operator altijd optimaal zicht op het sloopobject, hetgeen de voortgang van het sloopproject sterk bevorderd.

Door de compacte bouw en indrukwekkende kracht van de Husqvarna DXR 310 zullen uw complexe sloopprojecten snel en eenvoudig door ons worden uitgevoerd.

Specificaties:

Download hier de specificaties.

Zeer lage vloer/puntbelasting een groot voordeel:
Doordat de Husqvarna DXR 310 compact is uitgevoerd en het gewicht van de machine, vergeleken met zijn grote capaciteit, slechts 1980kg is (+/- 2200kg inclusief gereedschap), heeft de machine in gestempelde situatie slechts een vloer-puntbelasting van 557kg/m2, inclusief gereedschap, hetgeen zeer laag is.

Geluid en trillings-arm slopen:
Onze Husqvarna DXR 310 kan ook uitgerust worden met een betoncrusher/betonschaar. Met deze crusher slopen wij gewapende betonnen wanden, vloeren en balken  met een maximale dikte van 420mm, eenvoudig, snel en zeer geluid en trillings-arm,  tijdens deze werkzaamheden kan wonen of werken in aanliggende panden, vrijwel onverstoord voortgang vinden.

Neemt u voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met slooprobot.nl op.