Stelling Vroomshoop boren en zagen in asfalt en beton

Contact Slooprobot.nl

Voordelen

Elektrisch aangedreven, afstand bestuurbaar, productie verhogend. Veel argumenten spreken voor het inzetten van de slooprobots van slooprobot.nl. Zet onze slooprobots, bediend door ons vakkundig personeel voor u aan het werk en vereenvoudig en versnel uw sloopproject. De slooprobots van slooprobot.nl zijn…

 • eenvoudig te vervoeren in één van onze bestelbussen of op een aanhanger, dankzij de compacte afmetingen van de slooprobots. Hierdoor zijn diepladers en de daaraan gekoppelde hogere transportkosten overbodig.
 • zeer overtuigend door de verhouding tussen de compactheid en kracht. Als voorbeeld onze brokk 100 slooprobot. Deze heeft een gewicht van slechts 990kg maar kan het moeiteloos opnemen met conventionele sloopkranen tot wel 4 keer zijn eigen gewicht.
 • optimaal in te zetten op vloeren waar slechts een lage vloer/puntbelasting mogelijk is. Door het lage eigengewicht van de slooprobots kunnen zij, onder anderen, wel op vloerdelen werken waar dit met de conventionele sloopmachines niet mogelijk is. Als voorbeeld weer even onze brokk 100 slooprobot. Deze heeft in afgestempelde opstelling slechts een vloer/puntbelasting van 385kg/m2 hetgeen zeer laag is.
 • goed in te zetten op slooplocaties waar slechts weinig tot zeer weinig ruimte is. Als voorbeeld: kelders, rioleringstelsels, onderstempelde gebieden, enz. Dit geheel emissievrij!
 • ideaal in te zetten in, onder anderen: verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, petrochemische industrie, voedselindustrie, zuivelindustrie, algemene industrie, openbare instellingen, winkelcentra, kantoorgebouwen, luchthavens, enz. dit omdat de slooprobot elektrisch word aangedreven waardoor de slooprobot milieuvriendelijk en emissievrij is en dus geen dieseluitstoot heeft. buitenomdat werkt de slooprobot telkens vanuit 1 gestationeerde vaste opstelling. hierdoor zijn er weinig verplaatsingen nodig om een project af te werken hetgeen de veiligheid zeker ten goede komt.
 • imponerend door de grote capaciteit. de grotere capaciteit van de slooprobots, ten opzichte van de conventionele sloopmachines, komt tot stand door een bij de slooprobots geïntegreerd geavanceerd hydraulisch systeem. hierdoor heeft het aangekoppelde stuk gereedschap altijd een optimale aanvoer/druk vanuit dit hydraulische systeem. wat dit nu betekend? voorbeeld: waar bij een conventionele sloopmachines (minikraan van 900kg) een hydraulische druk van 21 liter per minuut naar het aangekoppelde gereedschap gaat is dit bij de vergelijkbare slooprobot (Brokk 100 van 980kg) 60 liter per minuut!!, dit betekend dat de slooprobots van slooprobot.nl een veel grotere capaciteit hebben, meer kracht genereren en dus zwaarder gereedschap kunnen handelen. Buiten omdat is de slooprobot veel kleiner uitgevoerd waardoor deze in zelfs te kleinste ruimtes kan worden ingezet. Uw sloopproces zal met één van onze slooprobots veel efficiënter, effectiever, veiliger, duurzamer en sneller verlopen.
 • Maken het mogelijk trillingsarm te werken. de slooprobots van slooprobot.nl kunnen zeer trillingsarm werken. dit word bereikt door de stationaire opstelling van de slooprobot. wat dit betekend? voorbeeld: een slooprobot word op het sloopproject afgestempeld geplaatst. de onderbouw van de machine blijft zo op de zelfde locatie staan. de bovenbouw met daaraan verbonden de arm van de slooprobot kan ronddraaien en werkt een bepaald gebied af. de grote van dit werkgebied is afhankelijk van de vlucht/sprei (reikwijdte) van de arm. als voorbeeld onze Brokk 250 slooprobot. bij afgestempelde opstelling kan deze slooprobot een gebied van 144m2 bewerken of terwijl 1000m3, zonder hierbij te hoeven verplaatsen! doordat de onderbouw stationair, op één plaats staat opgesteld veroorzaakt deze geen onnodige dynamische trillingen op de ondergrond. door het werkproces, bijvoorbeeld het verwijderen van betonwanden, uit te voeren met één van onze aangekoppelde betoncrushers zullen er nog minder trillingen onstaat. een betoncrusher maakt het ook mogelijk zeer geluidsarm te kunnen slopen (+/- 85 dB).
 • te bedienen op grote afstand middels afstandbediening. De bediener en het overige personeel op de slooplocatie hoeven zo niet direct in de gevarenzone, sloopzone te staan. Dit verhoogd de veiligheid op uw slooplocatie aanzienlijk voor zowel het personeel als ook alle andere aspecten binnen de slooplocatie. Buitenomdat heeft de bediener door het gebruik van de afstandbediening altijd een optimale zicht op het te slopen object. precisiesloop is hiermee door slooprobot.nl gegarandeerd!
 • eenvoudig te verplaatsen en kunnen zelfstandig normale trappen op en af rijden. Onze Husqvarna DXR 140 en Brokk 100 slooprobots kunnen zelfs vervoerd worden in normale liften. Al onze slooprobots zijn zeer snel op een sloopproject op te stellen en zeer snel te verplaatsen. de slooprobot is hierdoor erg flexibel en veelzijdig.
 • de slooprobots van slooprobot.nl hebben een elektro-hydraulische aandrijving, indien de juiste stroomvoorziening niet op uw slooplocatie aanwezig is, kunnen wij hier in voorzien en hebben wij hier dan ook altijd de juiste oplossing voor.
 • sloopobots zijn milieuvriendelijk doordat ze emissievrij zijn, geen dieseluitstoot dus.
 • de slooprobots van slooprobot.nl zijn multifunctioneel inzetbaar dankzij de vele aanbouwgereedschappen als de: betoncrusher, hakhamer, graafbak, boorinrichting, freesinrichting, sorteergrijper, enz.
 • vrijwel op alle locaties in te zetten.
 • de slooprobots van slooprobot.nl zijn zeer geluidsarm, slechts 83dB. hoeveel 83dB ongeveer is? een normaal gesprek tussen twee personen, met lichte stemverheffing zit tussen de 70 en 75dB. het zal u dan ook duidelijk zijn dat 83dB niet veel is en onze slooprobots bijdragen aan het welzijn, veiligheid en de gezondheid op uw sloopproject.
 • veelzijdig, reikwijdtes tot 7 meter, kosten gunstiger, ergonomisch, compact met veel kracht.
 • Slooprobot.nl kan u garanderen dat de productieve sloopcapaciteit van onze slooprobots altijd vele malen hoger ligt dan een productieve handsloopcapaciteit. Wist u dat het langdurig werken met handhakhamers hevige lichamelijke klachten veroorzaakt bij uw personeel? Dit komt door het langdurig hebben blootgestaan aan hand-armtrillingen? Ziekteverzuim hierdoor zeker geen zeldzaamheid zal zijn? De Arbowet voorschrijft niet langer dan twee uur per dag met een handhakhamer te werken? Om bovenstaande letsel en bedrijfsschade volkomen uit te kunnen sluiten is het inzetten van een slooprobot voor u gewoonweg de beste keuze.

Kortom de slooprobots van slooprobot.nl zijn de meest moderne sloopmachines van deze tijd. Absoluut de juiste keuze dus. Onmogelijk bestaat niet meer! Neem voor meer informatie en/of het bespreken van de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met ons op.