Stelling Boren Zagen Slopen

Contact Slooprobot.nl

Voegovergangen

Stelling Boren Zagen Slopen is gespecialiseerd in het slopen/verwijderen van versleten of oude voegovergangen in viaducten en bruggen. Door ruim 35 jaar ervaring met het uitvoeren van deze werkzaamheden kunnen wij vrijwel alle voegsystemen verwijderen, zonder schade toe te brengen aan constructiebeton, snel en vakkundig. Met vrijwel alle type voegsystemen hebben wij reeds vele kilometers sloopervaring! Tevens zijn wij door Kiwa BRL 0509 gecertificeerd voor het vakkundig aanbrengen van lijmankers in verhard beton.

Het slopen/verwijderen van versleten voegovergangen is een gespecialiseerde werkdiscipline waarbij snelheid, precisie, kennis en een goede samenwerking tussen de verschillende partijen zeer belangrijke factoren zijn. Dit zodat de werk/doorlooptijd zo kort mogelijk blijft en de afgesloten weg of rijbaan zo snel mogelijk weer kan worden vrijgegeven. Stelling Boren Zagen Slopen is in staat om meerdere voegovergangen in de zelfde nacht/ op de zelfde dag en tegelijkertijd vakkundig te slopen/verwijderen.

De werkzaamheden kunnen bestaan uit:

  • Het op de juiste diepte en juiste breedte inzagen van de voegovergang;
  • Het afkorten op een bepaalde lengte van de oude voeg om het slopen te vereenvoudigen;
  • Het verwijderen van de oude voeg;
  • Het, indien nodig, verwijderen van deels constructief beton om zo de gewenst diepte te bereiken voor plaatsing van de nieuwe voeg;
  • Het aanbrengen van het juiste aantal benodigde boringen ten behoeve van de wapeningsstekken of draadstangen;
  • Het vakkundig verlijmen van de wapeningsstekken of draadstangen;
  • Het nemen van het juist aantal trekproeven.

Neemt u voor meer informatie omtrent bovenstaande werkzaamheden gerust contact met ons op.