Stelling Vroomshoop boren en zagen in asfalt en beton

Contact Slooprobot.nl

Zaagbedrijf Flevoland

Indien u een bedrijf zoekt die, voornamelijk, voor de professionele sector, gespecialiseerde boor, zaag, renovatie en sloopwerkzaamheden in de provincie Flevoland uitvoert bent u bij Stelling Vroomshoop B.V. aan het juiste adres. Op onze website kunt u, onder andere, lezen hoe Stelling Vroomshoop B.V. boor en zaagwerkzaamheden in asfalt en beton en gespecialiseerde renovatie en sloopwerkzaamheden in de provincie Flevoland voor u kan verrichten.

Stelling Vroomshoop B.V. is een bedrijf dat al 30 jaar ervaring heeft met de uitvoering van gespecialiseerde boor en zaagwerkzaamheden in asfalt en beton tevens renovatie en sloopwerkzaamheden. Buitenom onze specialisaties, boren en zagen in asfalt en beton alsmede gespecialiseerde renovatie en sloopwerken doormiddel van onder andere onze elektrisch aangedreven slooprobots kunt u ook gebruik maken van onze diensten betreffende onderstaande specialisaties en ons uitgebreide machinepark:

 • Gespecialiseerde renovatie en sloopwerkzaamheden, beton, metselwerk en staalelementen uitgevoerd met onze elektrisch aangedreven slooprobots (Brokk 40, 100, 160, 250 en 260), bediend door ons eigen vakkundig personeel voor uw grote en kleine projecten;
 • Diverse draadzaagsystemen voor het geluidsarm verwijderen van grote betondelen;
 • Diverse betonsplijt en pers systemen voor het geluids en trillingsarm verwijderen van zwaar gewapende betondelen tot vrijwel onbeperkte diktes;
 • Diverse hoogvermogen wandzaagmachines voor het zagen van betonwanden tot 500mm dikte;
 • Diverse diesel vloerzaagmachines;
 • Diverse elektrische vloerzaagmachines;
 • Diamantboor technieken tot 1500mm;
 • Diverse bobcat schrankladers met sloophamer / bak / sorteergrijper;
 • Diverse compressoren met sloophamers;
 • Specialisatie luchtboorgereedschappen voor het boren van stekken en koppelstaven;
 • Stroom aggregaten 5 tot 65 Kva;
 • Containerauto met laadkraan 19T/M (hijsbewijs TCVT gecertificeerde bediener);
 • Gereedschappen en machines ten behoeve van het verwijderen van stalen objecten (plasmasnijders, brandsnijmachines, snijbrand-gereedshappen).

Stelling Vroomshoop B.V., een gespecialiseerd boor, zaag, renovatie en sloopbedrijf die uw projecten uitvoert in onder andere de provincie Flevoland kan ook voorzien in professioneel boor, zaag, renovatie en sloopmaatwerk, speciaal voor uw project. Een voorbeeld hiervan is het, onder andere, verzorgen van containment ruimtes met onder en/of overdruk voor het zeer stofarm boren, zagen en slopen.

Tevens beschikken wij als gespecialiseerd bedrijf over de mogelijkheid onze machines en gereedschappen, indien nodig, geheel in onze eigen modern ingerichte werkplaats aan te passen aan uw projecteisen. Indien uw boor, zaag, renovatie of sloopproject in de provincie Flevoland als extra eis heeft dat sloopmachines moeten zijn voorzien van ”Non Marking tracks” of ”Non Marking banden” (speciale rubber tracks / banden die geen strepen op de ondergrond achterlaten) kan Stelling Vroomshoop B.V. hieraan voldoen.

Kortom onze professionele diensten en met de klant meedenkende werkwijze zijn voor uw boor, zaag, renovatie en sloopwerken in de provincie Flevoland absoluut de juiste keuze. Onmogelijk bestaat niet meer!

Neemt u voor meer informatie en / of het bespreken van de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met ons op.