Stelling Vroomshoop boren en zagen in asfalt en beton

Contact Slooprobot.nl

Draadzagen

Stelling Vroomshoop B.V. is, onder andere, gespecialiseerd in het uitvoeren van draadzaag technieken. Hiervoor heeft het bedrijf meerdere machines en een ervaring van reeds 30 jaar. Draadzaagmachines en  draadzaag technieken worden gebruikt voor al het zaag / sloopwerk dat niet met een wandzaagmachine of middels kernboringen kan worden uitvoeren.

Tevens kunnen wij met ons draadzaagsystemen zeer effectief stalen objecten aanpassen of verkleinen. Draadzagen is erg effectief, of het nu het zagen van precieze rechthoekige openingen betreft, of het loszagen van zware, meterlange betonstukken van 55 ton, of het zagen van stalen zuigbuizen in een kernreactor in Finland, wij hebben de ervaring en de kennis. De mogelijkheden met draadzagen zijn vrijwel onbeperkt!

Soms zijn er andere factoren die beslissend zijn voor de keuze van draadzagen, het toepassen van draadzaagtechnieken. Een keuze kan zijn geluidsarm moeten werken of het zagen van versterkt beton zonder gebruik van water het zagen onder water enz enz. Draadzaagtechnieken kun je vrijwel  overal toegepast worden, ook in zeer kleine en moeilijk te bereiken ruimtes.

Door de grote ervaring die wij als bedrijf, in de loop der jaren, hebben opgedaan omtrent het uitvoeren van draadzaagwerkzaamheden.

Zij wij in staat om vrijwel alle voorkomende draadzaagprojecten veilig, snel en profesioneel uit te voeren.

voorbeelden van reeds uitgevoerde projecten:
Door middel van draadzagen een machinefundering aangepast. Hierbij zijn verschillende blokken beton van 12ton aan gewicht, per stuk los gezaagd met een totaal zaagoppervlak van bijna 50m2. Uitgevoerd in vijf werkdagen. Locatie:Enschede

Doorzagen stalen aanzuigbuizen van koelwaterpompen in een kernreactor: diameter 2m wandikte 35mm horizontaal meerdere keren horizontaal gezaagd. Locatie: Olkiluoto Finland. Mei 2011 en 2012

Kortom onze diensten en professionele, met de klant meedenkende werkwijze zijn voor u absoluut de juiste keuze. Neem voor meer informatie en/of het bespreken van de mogelijkheden voor uw bedrijf, gerust contact met ons op.